emlékezés halottaimra
körém gyűltek halottaim
temetni kéne
temetni
nem csak
emlékekbe
sejtjeimbe
kézzel kivájt szívgödörbe
kéne dobni mindent
amit rám hagytak
hadd bomoljon bennem minden
s ha végül lángra lobban
hát hadd égjen
minden égjen
hisz nem mennek ők a mennybe
esténként visszatérnek
zúgolódnak
hol a szívbe
hol a húsba marnak
csak álmaimban szépek
és szelídek
akár az élő messiások
kereszt nélkül
tisztán mészfehéren
kínálják olcsó portékaként
a másvilágot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-06-19 23:47:22
Utolsó módosítás ideje: 2020-06-20 05:06:32