közben esik
közben felkelek
úgyis elesek
közben leesik
nekem ugyanolyan
neked mindegyik más
nekem befejezett
neked kell folytatás
közben megfagy
közben felolvad
úgyis megmarad
közben összefagy
nekem már mindegy
tudom: a bolondnak…
de még csinálom
neked és magamnak
közben esik
közben öregszem
közben megfagy
de még felkelek