5
Azt a kezet szeretném elfelejteni,
ami kézen fogott és a fiú WC-ből
a pályára vezetett; vissza a kis
medence mellé. Azt a kezet.
A hosszú, barna ujjakat, a száraz
tenyeret. Az óriást akihez tartozott.
A szőrt, a szagot. A felfoghatatlan
részeket.
A kék tréninggatyát és bozontos ülepet;
a Magdi nénit, ahogy ült a padon és
nevetett - de leginkább azt a kezet.
Kézen fogott és a fiú WC-ből az
udvarra visszavezetett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-04-27 18:01:31
Utolsó módosítás ideje: 2020-04-27 18:03:57