PRÁNAEVŐK XX.
Csapkod a hulla, odasóz a hullám.
Megérkeznek fiaim, a groteszk Góliátok.
Cidrizhet a sekély peremciklon.
Hánccsal van tele és lúdtalpbetéteket ironizál a sajt.
A léghólyagok, mint mindig, most is buggyosak.
Négermaszkot viselő gerendák, csak mirigyesen el ne kapcsoljuk a csatornát!
Hozza már aktáját a trió, profi lepárlókészüléke
záróakkordja lehet a fölbomlásnak.
A fátum agyarának az eltávolítása biztonságos. Azonban nem tanácsos raklapokat helyezni bronzkori lelőhelyére.
A távolban egy csacsi eolhárfa búg.
A revidiált álláspontok alkarján kiütések jelentkeznek tőle.
A kerítő halászat felnyalábolja a metronómot, s a paszulyok irigyéhez vágja.
A gondnok a piacon kínálja, bőségesen kínálja portékáit, a prezentációikat,
amíg fel nem koncolják a firniszek.
A zsoltárok fércelése mentén ható dilettantizmust védi a korán, mely nevezetessé tette az iszákot.
A szentjánosbogárfény hidraulikusan mindenhová kiterjed. Néha nem görög úgy a zsigereinkben őrzött
kulturális purgatórium, ahogy mi szeretnénk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-04-21 12:53:21
Utolsó módosítás ideje: 2020-04-21 12:53:21