Zsibbadt madarak kucorognak
az idegek megereszkedett
villanyvezetékein.
A kacatok közötti hézagokat
egészen beszőtte
a Fekete özvegy, most
rezzenetlen, lesben áll.
A rovátkolt bábok
eltették magukat jövőre.
Befőttesüvegben
penészedik az idő,
míg a kígyófogakban
újra összegyűlik a méreg.