önrabság
mélységes mély a szomorúság
szemeiben
mintha így született volna
ha megszólal
az bocsánatkérés a létezéséért
élete napról napra
óráról órára ismétlődő
történések sorozata
minden előre megtervezve
a megszokott idejében
a bejárt útvonalon
interakciók ugyanazokkal a személyekkel
ha valami borul
pánik
utána bezárkózás hetekre
önrabság
a szabadulás csekély reményével
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-27 05:40:21
Utolsó módosítás ideje: 2020-01-27 05:40:21