béna nagyanyám figyelte
ahogy Sanyikával játszunk
dinnyével lepett meg bennünket nagynéném
néztem a nagymamára
úgy láttam sóvárogva néz rám
hát megkínáltam őt
lánya berobbant a szobába
ne adj neki mert nem teszem tisztába
félve elhúzódtam lopva mamára néztem
s már tudtam: ápolónő leszek ha felnövök