hogy a helyzet az
hogy a helyzet az,
visszakínálnám, de semmim nincsen
elkenődött szemem megitta a távol
úgy szomjazom
mit adtál, mit vettél el
mit adtam, mit vettem el
elgörgetett éveim zörögnek bennem
sólámpás voltál, gonosz kis düh lettél
pöreink immár néma viták,
elengedem
őket a láncról, el én
hogy a helyzet,
sima lapokat írsz, én nem tudok írni
bocsánat nincs megmásulásra
jársz, iszol, eszel
néha alszol is, de én nem
örökké fenn vagyok
rosszabb lettél, gonoszabb
összementem, mint rongyot, úgy
kinek hittelek, kinek hittél
nem számít már
hogy a
fenébe történhetett
szétszakadásunk után, milyen élet van
ha van
ha van, az minek
mire jók a mismásolások
agyon-vissza vert, dobált szavak
hogy legyek ez után?
kerülje el a belégzést
csak az utasításoknak megfelelően használja
ne permetezze a szembe
irritációt okozhat
ne lyukassza ki, ne égesse el
sugárzó hőnek ne tegye ki
tilos tűzre vetni vagy más gyújtóforrásra
ne dobja ki
még használat után sem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-12-25 13:45:40
Utolsó módosítás ideje: 2019-12-25 13:49:00