2019 (dec. ember-e)
Becsapva mind a madarak,
a bimbók robbanásra készek,
egy asszony sír a HÉV-en:
nem lesz ennek jó vége.
Karácsony, születés készül,
koraszülött, aki lesz,
egyetlen, ami felkészült,
a kereskedelem.
A várakozás a biztos,
van, kinek ez se maradt,
a szem, amivel néz,
a semmire akad.
Minden család mesében,
ha van család, mese,
többet lát, mint ami van, mert
nem csak magára les.
A gyerek mostan tanulja,
legyen neki gyerek,
felnőttnek olyan jut, mint ő,
neki jó a kisded.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-12-20 14:54:14
Utolsó módosítás ideje: 2019-12-20 15:11:50