két éve
a karácsonyfánk
alig volt egy méter
a tavalyi már felért
az íróasztaltól a plafonig
ez lesz a harmadik
együtt is megünnepelt
karácsonyunk
és az első
embermagasságú fánk
a karácsonyfák
a mi gyerekeink
felnőnek kirepülnek
a kuka mellé
egyszer kertünk is lesz
élő fenyőnk
friss vidéki levegő
elfeledett miskolci szmog