Újrahaszontalanítás
kihajított dolgok között
keresgélek
van itt minden gyűlik lassan
amíg élek
használható alig akad
de ráérek
darabonként előveszem
nézegetem
megszámolom sorba rakom
méregetem
hogy melyiket hova tegyem
mérlegelem
az egyik nem illeszkedik
megreszelem
a másik meg kicsit lötyög
betekerem
a színe is elég vegyes
lemeszelem
darabokból most magamat
összerakom
a tervekre nem emlékszem
ezért vakon
végül mindezt kihajítom
az ablakon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-21 02:39:54
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-21 02:39:54