A KÖZTES LÉTBEN szürrealista kispróza
A harapnivaló rézgálic
egész mondatokat kifacsar a gyurmából, kész bűvészmutatvány ez.
A gátizom lóitatókkal inhalál, az elsápadt parkolójegy fátuma
megidézi a hajakba csavarodást.
A pusztító mellékhatások nyájas ultimátuma, az átlók mozgó piramisának
a tokái kormos szelencék.
Bírának álcázni a pisztáciát?
A nadálytővel eliramodik a trombita?
Nem számít.
A pazar tépelődésű hír kialvatlan eposza
vemhes villámzárat abajgat.
Ahol fontos az összetartás, szökdelni papok tanítanak, ahol diabetikus
a különítmény, ott átírják a kódexet. -
A nyulat szipákoló hőmérő, ha trófeái közé aggat, elmarad a nászinduló.
A gyilokjáró rengeteg kanapét készít, s érdemesebb a gyúrást akkor
inkább katonai rendfokozatokon kezdeni. Annyi jót köszönhetünk
a dermedéspontnak,
s az íriszdiagnosztikának az ólban. Bölcsőkben grammnyi puccs csavarodik
dörmögővé, s a fóliába takart hancúrozás a békejobbját nyújtja.
Fúvócsőre célzó tollpihe?
Kálvária a köztes létben?
A metronóm nyírással éri el, a köd csíkozta konzerv megromoljon, s a sérült balalajkán
a szalagfűrész garázda foga besárgult
inakat preparál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-14 16:33:49
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-14 16:33:49