meglepő mikor a demencia
előbukkan
hártyás szárnyát teríti
az elmére bűvös ködöt von
rácsodálkozunk
hisz semmi jele nem volt
mindenre emlékezett
aztán egyszer csak
összekeveri a pirulákat
gázt nyom a fék helyett
mondatokból szavak maradnak
a puzzle nem passzol
hiányos lesz
egyre kevesebb képpel játszik