Pneuma
lehelet füstre, lehelet ködre
pőre pára, tömjén szag, száraz
kavicsok a szemek
lehelek életet és halált
és szerelmedet
lehelet fűre, hasadra, fára
dobj kötelet nyakamra, számra
pattognak csókok
lehelek vágylángot, szalmákat
minden csalódott
lehelet hátadra, nyakadra
valami balsejtelem virraszt
kopogva folyvást fejem felett
ne sirass, jázmin lobbanás a
látomás és elvesztelek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-17 11:21:24
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-17 11:21:24