KÉKELTOLÓDÁS
36,8°C Vörös sárga kék
acélt virágzik
a júliusi beton
vörös sárga kék
szoknyát lidércel
az aszfalt-mocsár
vörös sárga kék
acélszoknya-bárkák
hánykolódnak a délelőtt
bazalt hullámain
37,9°C Vörös sárga kék
acélvirág-szoknyaláng bárkák
örvénylenek a szurokban
39,0°C Narancs zöld ibolya
acélvirág-szoknyaláng jachtok
csavargó combokkal hasítják
a fodrozódó délibábokat
40,1°C Sárga kék indigó
jachtláng-szoknyavirágok
acél kelyhében lüktető
magnéziumfény
41,2°C …
Zsuzsaságod hűs(éges)ít
vörös sárga kék
grillcsirke-combok feketülnek
36,8°C az első nyár ami a mienk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Füstjelek (Budapest, 2019)
Kiadó: Arany Sólyom Kulturális Misszió
Feltöltés ideje: 2019-09-06 14:55:43
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-06 14:55:43