ez lesz mindenkivel ?
fürge szárnyon reppent el felette az idő
mára csupán alig verdesés maradt
össze- vissza szedte a gyógyszereit
elméje kusza csavarulataiból
nem tudta kihámozni a valót
kiröhögött az orvos
mondta folyamatosan a vádakat
ráncos keze ökölbe szorult
úgy tartotta őket
bütykös ujjai kulcsolt börtönében
meg ne szökjenek
majd széthintette a gyógyszertárban
a patikus szerint
több tisztelet járna a doktor úrnak
minek mikor rám se bagózik
kántálta erőszakosan
bevérzések és pöttyök
borították be
hanyatló teste jelzéseitől megijedt
veszekedősen vitába keveredett
élővel és holttal
rágalmazó trágár mondatok
repkedtek körülötte
Ő kiabált és még csak
nem is hallotta
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-19 09:05:39
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-19 09:05:39