Az akárhányadik kör (revised)
Egyszer csak elrepült
Követtem a nyomát
Elvesztettem végül
Így is megyek tovább
Láthatatlanná vált
Vagyis már nem látom
De létezik talán
És meg is találom
Még mindig lehetek
Több mint hús a tálon
Órák napok hetek
Lógnak vékony szálon
Lassan itt az idő
Lassan el is múlik
Lassan válaszolni
Lassan kellene már
Lassan lépked körbe-körbe a kívül-belül madár
Már minden perc lopott
Minden kerék kopott
A gép rég nem forog
De halkan még morog
Meglapulok csendben
De így is meglátnak
Mindig minden rendben
Végül majd levágnak
Leírni nem tudom
Elrepül elmúlik
Nem jutok közelebb
Akármeddig nyúlik
Kettészakít megint
Összenyom szétfeszít
Kerget vagy terelget
Szépen szabály szerint
És persze megint nem olyan amilyennek érzem
És persze megint nem olyan amilyennek látom
És persze megint nem olyan amilyennek szeretném
És persze megint nem értek egy szót sem
És persze keresem mert nem tudok mást
És persze keresem mert csakazértis
És lehet hogy mindegy is de talán mégsem
Mert egyszer csak elrepült
De lehet hogy egy része itt maradt
Keresem...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-19 06:16:03
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-19 06:16:03