Pár huzam - ciceva*
szakadt az eső és egy szikla pereme
alá szorultunk a sár elől fázva
félve a természet erőitől
és te odabújtál hozzám
hogy átmelegedjünk
valahogy akkor
megtörtént
köztünk
álomként
suta kamaszkor
szavára szerettünk
Istenem de visszahoznám
a régi kölyök-parázna ma se parázna
hinni; a szikla alatti pillanat lesz örök jelene
*Gyurcsi - Zalán György találmánya
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-29 12:30:21
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-29 12:30:21