egyszerűen emberien
elfáradtam
olyan kérdésekre válaszolok
amiket fel sem kéne tenni
kivont karddal állok
saját életem felett
mint egy koronaőr
akit két méterre
nem szabad
megközelíteni
közben machetával
hadakoznak mellettem
a tétovák
nyüzsög
intézkedik pedig nem kértem
eszembe sem jutott
szívességért kussolni
nem tehetek mást
üzleteltem az ördöggel
felejtődik
vagy felértékelődik az igyekezet
miért olyan nehéz megérteni
hogy könnyebben is lehetne
nem belerúgva letaposva
meggyalázva
csak úgy egyszerűen
emberien
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-22 06:59:10
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-22 06:59:10