FOLYÓK ÉS LÁNDZSÁK
C. Katinak
Föld – folyó – állat
állat – lándzsa – föld
HIDAK ALATT NÉZEGETTEK
A folyók délre folytak
a lándzsák északra lándzsáltak
Az állatok remegtek a folyókban
a lándzsák remegtek az állatokban
LÁNDZSÁJUKKAL MEGDÖFKÖDTEK
A lándzsák eltörtek északon
a folyók kiöntöttek délen
A föld elnyelte a lándzsákat
a folyó elnyelte a földeket
KIKAPARTÁK A LELKEDET
Az állatok legelnek a földön
a föld legel az állatokon
A folyókon északol a lándzsálás
a lándzsákon delel a folyás
MI LETT VELED MI LETT VELED
Föld – folyó – állat
állat – lándzsa – föld
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Dies irae (Budapest, 2019)
Kiadó: Arany Sólyom Kulturális Misszió
Feltöltés ideje: 2019-06-21 17:52:01
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-21 17:52:01