Tiszai P Imre
Parafrázis Goethe Nyugtalan szerelem c. versére
Földnek és égnek,
világnak végének,
szavaknak élének,
hiteltelen hiteknek
fölé akarok jutni,
csak téged szeretni.
Még sajgó lélekkel,
sebzett, fájó szívvel,
kezed kezembe fogni,
magamhoz ölelni,
világnak végéig,
csak szeretni mindig.
Szép szóval szólani,
szerelmet vallani,
örökké csókolni,
reggelig ölelni,
adni szerelemmel,
fizetni életemmel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-20 13:26:22 Utolsó módosítás ideje: 2019-05-20 13:26:22
|
|
|