A CSEND MÁR MEGINT SZÓLNI KÉSZÜL…
A CSEND MÁR MEGINT
SZÓLNI KÉSZÜL…
A Csend Már Megint Szólni Készül Halkan,
Tovább Nem Tűri Száján a Lakatot.
„Istenadta Nép” Egyre Hangosabban
Mondja, Hogy Nem Hoz Már Több Áldozatot.
A Csend Egyre Hangosabban Mondja Már:
Az Ígéret Nem Teljesült NAGYURAK!
Fejünk Felett Varjú Üvölti, Hogy Kár,
Mert ő Más, Mint az Ember, Nem Olyan Vak.
Szomorúan Átrepül az Országon,
De Amit Lát, Annak Nem Nagyon Örül,
Mert Hegyvölgyben, Alföldi Rónaságon
Érzékeli, ez Így Tovább Nem Mehet!
A Csend is Azt Visszhangozza Üvöltve:
Magyar Nép Nyisd Ki Végre a Szemedet!
Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)
Gyula. 2015. 04. 22. Szerda délelőtt 9: 05
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-15 07:43:59
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-15 07:43:59