Emlékezés
Bármerre is visz az utam,
Indulok vagy érkezek,
Abba a kis régi házba,
Visszavisz a képzelet.
Múlt tavasszal jártam arra.
Álltam, néztem ablakát.
Nem volt hozzá bátorságom,
Hogy kinyissam ajtaját.
Nem vagy már ott, hogy segíthess,
Ha kell, korholj vagy taníts.
Üres a ház szobáiban,
Ma már csak a csend lakik.
Megesik, ha otthon járok,
Olykor ébren álmodok.
Elhiszem, hogy a kiskerted
Őrzi még a lábnyomod.
Bontja szirmát a sok virág,
Illatosak színesek.
Drága anyám, belőlük már,
Csak sírodra vihetek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-06 23:39:10
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-06 23:40:32