A valóság egy szétharapott szó,
egy derékba tört szándék,
fonákra fordított illúzió.
Fölé emel a játék,
a valóból kreált absztrakció.
"Csak" játszunk. Hát csak játssz még!
/ Isten és ördög kit érdekel!/
A ripők is játszik. Nagyot kacag,
ha lelke sír, és sűrű
könnyeket hullat, ha nevetni kell.