Jelzőfény
Játék játszma töri széjjel
a napok vak sugarát goromba
vagy szelíd tükröt tartva a létnek
kár hogy akarva akaratlanul
meghempergünk mocsarában
szúrós szagú szavakkal csomózza
össze a simulékony lelket az elvárások
tűzőkapcsokkal eltökélten kapaszkodnak
belemarnak a lüktető húsba amíg vér
nem folyik addig szemlesütve oson el a
jó szándék kezét széttárva megsüpped
a biztonságos félhomályba
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-09 16:32:26
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-09 16:32:26