peron-hideg
van egy titkos életed s mint a filmekben az
utolsó jelenettel reggel véget ér
mégis újra és újra zavarba hoznak a képek pedig
láttad mindegyiket
azt sem érted miért fogy el mindig az időd
vagy túl rövid vagy egyszerűen kihagynak részeket
felismered az áhított helyet mégis
más lett a város kevés a fény foltosak az utcatáblák
piszkos a peron arctalanok az emberek
csak a két fiatalt látod tisztán az egyik
gondolatban bevallja hogy akkor is ugyanígy
hallgatott most elég lenne egy szó egy érintés
de indul a vonat és nem tudod megváltoztatni
mert ez csak egy álom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-12-16 15:32:42
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-12 20:40:23