no-go
salétromos
nedves falak
áporodott
dohos takarók
ágyak mindenből és mindenütt
kályha
szedett-vedett bútorok
ócska tévé
egy férfi
egy nő
négy gyerek néznek bele
már tartoznak mindenkinek
kint mindenféle lom
kerítés járda nincs
a nyár rohadt meleg
a tél kurva hideg
az utcában néhány
tré merzsót rág a rozsda
közmunka nincs
kannás bor
rivo
herbafű
patkányméreg
menekülnének valahogy
aki tehette
réges-rég letaposott
nem jön vissza
minek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-19 17:16:07
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-23 16:29:29