2013
vágd le a szakállad
öt évvel fiatalabb lennél
mi volt öt éve
már akkor is hatvanon túl
már fájt a derekam
már hat éve nem regisztrált munkanélküli
de nyugdíj előtt
minden hónap huszonhetedikéig tartott
vagyis addig futotta
még talicskáztam a fát
még csak egy unokám volt
így csak egy élt kinn
száznégyezer bűncselekmény
Lőrinc még csak a nyolcvannyolcadik volt
még nem tudtam, hogy cukorbajom is van
de akkor még bíztam, hogy jobb lesz
na ez kevés, hogy levágjam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-11 15:20:59
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-11 15:20:59