Balról kikerüljük és teljes gőzzel össze-vissza
Vigyázat! Hullám!
Szerencsére még nem az enyém
Szélcsend. Vihar. Forróság. Fagy.
Mi a különbség?
Tudom, mindkét szárnya...
Valahogy megint vagy lehet
hogy még mindig...
Keresztben elszakadt!
Nem baj! Van még tartalék.
Vagy ez volt az?
Szóval.
Valahogy megint, vagy lehet
hogy még mindig...
Vigyázat! Hullám!
Szerencsére még mindig nem az enyém
Szóval megint vagy még mindig
csak próbálom leírni, kiírni
megérteni, megmérni, megérni...
Megélni...
Vigyázat! Hullám!
Még messze van.
Úgy tûnik.
De lehet hogy ez már...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-22 00:03:17
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-22 00:03:17