HALÁL, HALÁL, HALÁL
Halál, halál, halál; a pénztárgépek cseréjére.
Ne korlátozzuk a fülcimpát, az adásszünet körgyűrűjére
épült ő, ne forgassuk a fejfát, mert ő vigyáz a kopírozás
befőttként dunsztosodó áldására. -
A generátor felzúg, mire aszkéták nyúzzák le bőrüket, s mindez
miért?... A cseppfertőzés remek rúdtáncosaiért. - Fakóra mosott
trikók termékeny összejövetele szúró érzés a kék sellők halántékában. -
Hajlott korú a síléc?
A bódító sirályok szépsége örök?
Halál, halál, halál; a bakot tartó kardigánra. -
Kegyvesztett morzsák limitje: a borzas padlás a gyorsasági teszttel
összenő. Nyélnél hosszabb varratokkal spekuláló, döfd le a rózsafüzért!
Lázálmok mozija vicsorog, s dalárda jellegű az azonosító kódunk. -
Kikaphatunk-e a ribillótáktól?
Halál, halál, halál; a tekergő bóbitákra…
Hasadj fel, szentségtörés diója, mert olvadó viasz finanszírozza a konklávét!
Úgy bizony: a rája szőlőtőkés pánik. -
Felveszünk alkalmazottakat a lépfene tisztogatására.
Kitüremkedés, jóslatod beteljesült, a kreatív idomárok hologramjai
hideglelést kaptak. -
Halál, halál, halál!
A nyomós indítékok perpatvara megismételhetetlen,
mint ahogy megismételhetetlen, a fűrészlap a kolduló terpentiné
legyen. Sóvárgó aréna körbeveszi a pukedlizás víg kedélyét.
A kedély esőerdők szorzata. Elkísér a helyszínelő tankerekig,
aztán meg ellenpontozza a kurázsit. Megcsuklott áram díjbeszedője,
szereld fel harsonákkal a szájzárban leledző nyárutót!
Terjeszkedési láz a törött nyelvcsont imahengereiben?
A lidérc rostélyos, s a pozitúrák kornyadása doh? -
Halál, halál, halál; a matató szőrűre, aki beleártja
magát a romlott körcikkű varázsvesszők
kín kormozta gyarapodásába.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-15 17:53:55
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-15 17:53:55