SZŰRŐK
Kerítő dallam
Procedúra
A szódabikarbóna által eltávolított faggyú a felületképzés
érdekében a négyágas létrába csimpaszkodik
Fésűvel egyengessük el a titkos küldetést
színlelő népligetet
Ágykeret
Jódos vatta
a lepra lehúzódik egészen az orrnyeregig A blankoló fogóval végigjártam
a szerencsétlenség tájait
a vár alatt a könyöktámasz párásítója kirügyezett
a paraziták támadásától
a cérnavető karikákon lépdelt
míg be nem kebelezte a csomagmegőrző számum
és erdőtűz pusztított az összetett örökség territóriumán
Légkalapács
Tartós hányás esetén virrasszunk a zsírleszívás rengetegében
A döglődő deviza vért szop s a defibrillátor papucsait sajogni hagyja a testamentum
Tetoválás mitől kotlani kezd zöld iránytűm
Cifra hangjaitok
El-elszundikáló bibliátok
Megfertőzni a genothermát muszáj
A kerékkötő agy s a sunyi kötőtűk elviharzanak ám a törpejárású piszkozat
az a kezdetektől fogva marad A kótyagos körömráspoly a tikkszínházba készül
ahol az ülésrend meghasonlott a márgával
Pizzalapok előfutára fiaskó
Lisztes fővel partitúra fércel össze dacot gyalázó zsolozsmákat
Zárra zár
A hirdetésekben nyál dominál
Fagyos sál födte hód a csiklandó tenyér puha vegyülete szájkosárrá formál
Vuduzás
Mi lesz a torkos fenevaddal paroláznak szelíden a kicsi áramok
Ki siralomvölgyben gázol mint én az szúrja keresztül a meakulpázó csalánt
Alighanem térdfájós mégis megellik a tromf
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-08 10:50:09
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-08 10:50:09