Jelek
Hogy mondjam el, hisz nincs rá több szó,
mit elmondtam már, hogy mit érzek,
ha rám derengsz a kelő Nappal,
s elvakít szépséged, míg nézlek.
Hogy írjam le, lelkemben dal van,
örömódák, síró akkordok,
ha mozdulatod elvarázsol,
mint karnagy intőn a mennyboltot.
Hogy adjak jelt, csillagpályán vagy,
kinőtted a régi meséket,
ha fogy a lámpámban a kanóc
s egyre halványabban látlak téged.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-13 22:50:03
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-13 22:50:03