rímtelen végpontok
egy kórházban
csuklómon egy vékony szalagon
egy nővérke írta
nem is tudtam mi van rajta
így kezdődött
itt írták le először
anyám időnként elővette
még a könnyei is néha
érdekes mert közben a mosoly
aztán nekem is le kellett
istenem hányszor
dolgozatok alá
meg hogy feladó
alulírott
tisztelettel
eladó vevő tanú
a Te
a kérvényekre én
az elutasításra ők
a leletekre se én
átvette
tudomásul vette
eladó
kérvény
lelet
sok lelet
megértettem
lázlap
kórlap
megint egy nővérke
egy cédula a lábujjamon
és én megint nem tudom
már semmit sem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-21 06:02:56
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-21 06:02:56