SZEPLŐK
Fogyasztóvédelem
Kurzor
A betegek ellátása tilos
Belezúg a kráterbe a pulzálás és többé nem nyilatkozik
a rozsdamarta peremszögnek
A nyiratkozás kitárulkozik a nevezőt boldogítva
förmedvényeivel
Az őrtorony fellángol
A linzerek elgurulnak
Látva gurulásukat két meszelőnyelet
rakok szemeim helyére
azokkal látok
Látom amint a tanszünet
belebotlik a sárgaságjelző bójákba
Látom amint a vércse véresre marja
a kovászos uborkát
Látom a legszebb élményeket
strucctojásban kotorászni
Látom az önreflexiókat belefulladni gyűszűnyi
tengerekbe
Látom elkékülni a ragadványok oltványát
Látom a lármakeltés mérgekkel való
lezuhanyozását
Neon nélkül mit ér a kapzsiság.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-02 08:16:16
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-02 08:16:16