csalóka világ
tán nyolcadhegedűs lehetnék ebben a csalóka világban
ám nem éri meg így kóborolni és részt venni ádáz vitákban
Dosztojevszkíj jól írta bűn és bűnhődés az élet
a mai ember átka amely rábírja a szégyenteljes hibára
hogy a szívét megtartsa magának
magányosan néz a földre
temetetlen hagyja a múló napokat
feldolgozatlanul a kudarcokat
és szálakat bogozva él mintha halna
(én csak nyolcadhegedűs lehetnék
hol az élet muzsika)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-02 14:20:10
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-02 18:28:53