Feszített - Feszült
Nem ez az Megint nem
Csak lassan Csak nyugodtan
Türelem - Ami lassan fogy
De ez akkor is
Mindig ugyanaz Mindig újra
Türelem - Ami egyre fogy
Itt van de nem látom
Körbefog de nem érzem
Türelem - Ami gyorsan fogy
Voltam de már nem emlékszem
Vagyok vagy csak úgy nézek ki
Leszek de még nem tudom
Megvolt minden
Megvan minden
Meglesz minden
Csak a Türelem
Az majdnem elfogyott
És persze mindig van
Egy másnap
És egy harmadnap
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-15 19:58:53
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-15 19:58:53