Csikk
felejt
puszta szenilitás, hogy
rákjárásban visszatér a körbe
görbe lába közé vesz, úgy szorít
hordja a jegyet
csak hangköz, amije van
lobban és a köztes állomáson hebeg-habog
kontrollt biztosít, módosít
de jobb, ha ittragad
elsőként
a semmit síkra csiszolja, tükörre
melegszik, lágyul, feldagad
ront magán
hová ér
minden homok, gőz, köd
lopna, de bántja
hogy nem hagyja magát
megtéveszteni
most kódolom
érteni nehéz
a nyelvet
csikket nyom
aggódva nézi
hogyan tűnik el
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-01 12:05:46
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-01 12:05:46