Neked szívem ( javított)
Ahol most járunk, vén erem,
nem várnak Istenek, álmok.
Ha voltak is csodák, nincsenek.
Elfogytak az ideálok.
Rég vadlóként tört az indulat,
szerelmet hőkölt az ágyunk.
Most fáradt szövet a gondolat,
egy érfalon megállt a vágyunk.
Látod, csak terajtad múlhatunk,
hogy égünk-e tűzben, viharban,
vagy maradunk kint, és megfagyunk
bábként az őszi avarban.
Még lenne a lom közt pár avítt,
mit szeretnék szavakba zárni.
Csak akit szerettem, és amit,
aztán már történhet bármi.
Ne tétovázz, be kell, hogy érj,
szaladj a szívig egészen.
Tudom, meghalni nem nehéz,
de mégis, a másikat kérem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-25 15:35:40
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-25 15:35:40