FEKETE, FEKETE, FEKETE
Fekete, fekete, fekete; a harapnivaló rézgálic…
Egész mondatokat kifacsarni a gyurmából, kész bűvészmutatvány. -
A gátizom lóitatókkal inhalál, elsápadt parkolójegy fátuma
megidézi a mozsártörőt.
A pusztító mellékhatások nyájas ultimátuma; fekete, fekete, fekete.
Az átlók mozgó piramisának a tokái kormos szelencék. -
Bírának álcázni a pisztáciát?
A nadállyal eliramodik a trombita?
Nem számít.
A pazar tépelődésű hír kialvatlan eposza; fekete, fekete, fekete.
Ahol fontos az összetartás, szökdelni papok tanítanak, ahol diabetikus
a különítmény, ott átírják a kódexet. -
Fekete, fekete, fekete; a nyulat szipákoló hőmérő, ha trófeái közé aggat. -
A gyilokjáró rengeteg kanapét készít, s érdemesebb a gyúrást akkor már
katonai rendfokozatokon kezdeni. Annyi jót köszönhetünk a dermedéspontnak,
s az íriszdiagnosztikának az ólban. Bölcsőkben grammnyi puccs csavarodik
dörmögővé, s az ezüstpapírba csomagolt hancúrozás a békejobbját nyújtja. -
Fekete, fekete, fekete; a metronóm, mely nyírással éri el, a köd csíkozta
konzerv megromoljon.
Befellegzett a tiltott kálváriáknak?
Fúvócsőre célzó tollpihe? -
Sérült balalajkán a szalagfűrész garázda foga; fekete, fekete, fekete.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-23 11:56:25
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-23 11:56:25