Kimondhatatlan
Nem tudom mióta forgok saját
tengelyem körül. Reggelre mindig
találok magamnak elfogadható Napot.
Mikor csapódtál belém, négy és fél
milliárd évvel ezelőtt, vagy tegnap
délután naplementekor, nem számít.
Nélküled olyan lennék, mint Hold
nélkül a Föld. Dülöngélő pörgettyű.
Nappal sivatag, éjszaka jég. Vagy,
aki vagy, kőzetbolygó, ember vagy
valami más. A Neved kimondhatatlan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-10 16:08:45
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-13 13:07:23