Álmaim
Álmaim színesek, szélesvásznúak,
erőteljes jelentéssel bírnak, mégsem tudom
megfejteni őket, pedig valóságosabbak
az ébrenlétnél. Ami tapintható: számomra
élhetetlen. Álmaimban kincskereső vagyok,
aranyásó, ki értékes esszenciákra lel,
melyek kézzel el nem érhetők, de léteznek,
bennem gyökereznek. Feltűnnek, majd elillannak.
Közöttük szeretnék élni. Ébren minden fekete-
fehér, vagy a kettő elviselhetetlen katyvasza.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-25 07:27:21
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-25 07:27:21