Balatonfüredi emlékek
Közjáték a füredi parkban
Nehézléptű szívbeteg
fejére gesztenye esett.
Marha lassan összeesett.
......
Aztán még lélegzett keveset.
Tudományos megfigyelés a viharok által tépett Balatonon
A macskák, ha dől a hajó,
a vízben alábuk.
Nem tudnak a partra jutni,
mert nem ér le a lábuk.
Anna bál
A füredi Anna bál
az, ahol sok Anna áll
a parketten, s arra vár,
hogy kezdődjön már a bál.
Széles a Balaton partja
(népdal)
Széles a Balaton partja,
egy vadkacsa sétál rajta.
Megbotlott és vízbefúla.
A természet egy nagy kurva!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-10 08:17:24
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-10 08:17:24