milyen lesz majd
kutyám
rohangál a bokrok között
látni hogy végtelenül boldog
gyermekkori önmagamra emlékeztet
imádtam rohanni a patakpart
keskeny ösvényein
fakó glottgatyában mezítláb
tele voltam horzsolásokkal
apró sebekkel
az akác
a fűz és kökényvesszők
összekaszaboltak
akkor még kicsi volt a világ
pár utca
a szuha
ez volt minden
utána órákon át hevertem
figyeltem ahogy rabol a csuka
éjjelente pedig arról álmodoztam
milyen kalandos
izgalmas lesz majd
az életem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-04 08:36:39
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-11 11:32:47