legyen a címe metamorfózis
tél volt ünnep és nem figyeltem
pedig folyton reszelte valami ráspoly a torkomat
Istené
( ha már nincs labda
és nincs kapu
minek célra tartani)
harcolni! - mondták a poklot jártak
van esély
minek? - kérdeztem
alig huszonhét
és tavaszra másik hitet kaptam
már nem lógtak rajtam platínium dimenziók
éreztem a sót
egyszerű csoda
szétégett nyelőcsövem újra kihajtott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-28 08:31:42
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-07 16:38:57