Berta Csaba
Választok csillagot
Szívemben lüktető,
Emléket éltető
Megannyi drágakő
Könnyekben tör elő.
Kacaghatsz trillámon,
Hogy könnycsepp van pillámon,
De tudod, már nem bánom,
Hogy meghalt, egy rémálom.
Azt, hogy nem változom,
Egy percét sem átkozom,
Szótlanul távozom,
S tovább álmodom.
Leszek majd álmodó.
Lelkedben lázadó,
Szívedben meghaló,
Másnál feltámadó.
Élek majd szebb napot,
Építek holnapot,
Választok csillagot,
Mely örökké rám ragyog.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-01 17:38:57 Utolsó módosítás ideje: 2018-02-01 17:38:57
|
|
|