Omlik ezer oltár
Egy Istenem volt, ki hűtlenül elhagyott,
azóta ezer oltár előtt áldozok,
jégkristályokkal fűzöm fel a szíveket,
kéjjel élvezem az új és új ízeket,
Síva vagyok, de csak a pusztító erő,
gyávából született bátor és vakmerő,
nem érdekel ha patak-könnyek áradnak,
már csak nevetek, nincs helye a bánatnak,
omlik ezer oltár, alatta pusztulok,
egy Istenem volt, ki hűtlenül elhagyott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-29 18:14:19
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-29 18:14:19