Mintha nem én nem
Az, hogy nem csináltam semmit,
kimozdulni se, mára ez volt,
még csak nem is belső parancsra,
csak mert most így jött magától,
kisujjam se kellett hogy mozdítsam,
nálam az ilyen nélkülem is megy,
teljesen magától nem csináltam,
nélkülem is ment a semmi,
sőt mintha ott se lettem volna,
mintha nem én nem csináltam volna.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-15 17:17:33
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-20 17:22:55