torz tükörben
Menj tovább,
kezedért nyúlok, de ma nem érsz rá,
vár a család, ez egy hideg világ
vár a giccsesre díszített karácsonyfád,
bontsd a csomagokat, szépek mit magadnak
reménykedve kínálsz
hiába a szó, tudod, hogy hazudsz,
mikor csodára vársz,
hallgass, ma egyél-igyál
veled az Isten, Jézus érted halt,
ez egy hideg világ, jéggé fagytunk,
és nincs tavasz
a férgeket kerüld, bepiszkolják szép cipőd,
menj tovább, menj míg menekülni tudsz,
menj, tiéd a világ.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-25 09:21:58
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-26 13:04:49