...legjeim
Jót akartam, mindig jobbat.
A jobbnál is a legjobbat,
amióta szívem érted
feldobbant.
Hozzá szépet, szebbnél szebbet.
A szebbnél is a legszebbet,
hogy úgy szeress, ahogy téged
szeretlek.
Jóból rossz lett, egyre rosszabb.
A rossznál is a legrosszabb.
Csillagkapunk álomíve
megrozzant.
Rút lett a szép, rútnál rútabb,
rútabbnál is a legrútabb.
A szerelem légyottjai
elmúltak.
Jót akartam. Tudom szégyen.
Szégyennél több veszteségem,
amit el kell most viselnem.
Jól s szépen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-13 15:35:53
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-13 15:35:53