Mert a nappal én is felkel
Mikor már eleget - - jártam iskolába
Iskolába
Iskolába
Besoroztak egy nagy gyárba
Besoroztak egy nagy gyárba
Egy nagy gyárba
Szép nagy gyárba
Eljártam abba a gyárba
Eljártam abba a gyárba
Minden reggel
Minden reggel
Mert a nappal én is felkel
Mert a nappal én is felkel
Aztán este
Aztán este
Lefeküdtem vele este
Lefeküdtem vele este
Reggel megint
Tettem - vettem
Az új napot ha szerettem
Az új napot ha szerettem
Vígan mentem be a gyárba
Nem bántam ha kalitkába
De amikor nem szerettem
Csak zordonan tettem-vettem
Liftezett a gyomrom föl-le
Irtóztam a zsúfolt busztól
Mikor éppen nem szerettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-27 10:07:48
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-27 10:07:48